Kunde man spola tillbaka tiden hade jag kanske gjort det. Det känns som att många personer som besvarar frågan huruvida de skulle vilja ha denna förmåga vet vad de vill svara. De kanske vill resa tillbaka till någon festival på 90-talet. Eller är de äldre kanske de vill besöka en nattklubb på det glada 80-talet, eller en tripp till Köpenhamn 1973.

Jag däremot, jag vacklar något. En av sakerna jag skulle vilja göra är att åka tillbaka till tiden då jag jobbade på bilfirma i Uppsala. Låter det lite konstigt? Varför inte resa tillbaka till något annat, när man hade roligt eller fick resa eller något annat? Jo, men att jobba på nämnda bilfirma i Uppsala var lite som en resa. Och nog fan hade vi roligt alltid, nästan alltid faktiskt.

Så, jag kan berätta lite om hur det kom sig att jag hamnade i Uppsala, och på bilfirma av alla ställen. Ni förstår, på den där tiden – då jag var runt 22 år gammal – fanns väldigt få jobb där ute i landet. Jag visste inte riktigt vad jag ville göra eller vad jag ens kunde göra. Kanske ville jag vara på kontor, jobba med siffror, eller kanske utomhus och arbeta med kroppen. Jag visste inget, förutom en sak: Det jobb som dök upp först skulle jag ta. Jag trivdes inte i arbetslösheten, och med att bo hos mamma och pappa.

Bilfirma i Uppsala var det första som dök upp. Jag ska vara ärlig och säga att det inte hade varit mitt förstahandsval. Jag kunde inget om bilar, bilfirmor eller Uppsala – men jag tog det ändå. Det låg nära Stockholm och jag ville bara jobba. Bara tjäna pengar och känna att jag gjorde någon nytta. Killen som drev bilfirman i Uppsala var dessutom ung. Han var bara några år äldre än mig. Som tur var kände jag hans lillebror. Kanske hjälpte det mig att komma in på bilfirman i Uppsala. Kanske hjälpte det faktiskt ganska ordentligt, om jag nu tillåter mig att tänka efter.

Jag blev där i lite drygt 4 år. På den tiden hann jag vara lärling till provanställd. Jag blev fastanställd och blev redan efter 2 år platschef på bilfirman i Uppsala. Det är väl inte så illa, eller?

Nu märkte jag att tiden sprang iväg, igen.. Om ni har några funderingar om den här tiden, då jag jobbade i Uppsala på bilfirma: skriv gärna i kommentarsfältet. Jag ska försöka besvara allt innan nästa torsdag.

Hej så länge,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *