Facility services för olika kunder

Få av er har nog missat att vårt företag expanderat en smula under de två senaste åren. Framförallt har vi utvecklat den del av verksamheten som handlar om s.k. facility services. Jag kan tänka mig att det är vissa av er som inte känner till detta uttryck. Därför, och för att jag tycker att det är viktigt att cementera, vill jag berätta lite om detta idag. Inte minst för att frågorna om facility services har varit många. Ni vet vad jag tycker om frågetecken som inte rätas ut.

Så, jag kommer gå ner på ganska basal nivå. Vad är egentligen facility services så som vi erbjuder dem?

Facility services kan exempelvis handla om receptionstjänster. Företag i olika branscher anlitar oss för att ta in externa receptionister. Ibland under kort tid och ibland mer eller mindre permanent. Vår styrka inom facility services av detta slag är att vi besitter ett stort kompetenskapital. Vi kan förmedla personal till olika platser med kort varsel. Personal som är specialiserade på just dessa områden.

Fastighetstjänster är en annan del av våra facility services som många kunder anlitar oss för. Det kan handla om olika sätt på vilka någon eller några från vårt team ser över och hanterar en eller flera fastigheter. Vi anpassar alltid våra tjänster inom facility services utefter kundernas specifika behov och önskemål. Det är så vi kan komma nära maximal kundnöjdhet vid varje enskilt projekt. Detta är en av våra allra främsta styrkor som företag överlag.

Man kan också anlita oss för facility services för att ta hand om lokalerna och arbetsplatsen. Det kan handla om att vårt team ansvarar för en rad arbetsuppgifter som annars hade behövt utföras direkt av företaget. Exempelvis städning, tvättning, leverans av diverse varor till kontoret, leverans av frukt – ja, och så vidare i ett brett spektra av facility services-moment. Återigen: Det är vi som anpassar oss efter kunderna och inte tvärtom. Så här finns mycket att vinna med att vara kund hos oss.

Är det någonting som ni tycker är oklart? Gällande facility services eller något annat, för all del. Ni får gärna förmedla era frågor om saken i kommentarsfältet. Jag är idel öra och ivrig att besvara era funderingar så snart som möjligt.

Fråga på så hörs vi snart igen!